Dodelijke diversiteit

05-11-2017

Halloween 2017. Een feestdag die verandert in de zoveelste aanslag door een moslimextremist die "allah akbar" gillend 8 mensen vermoord met een auto. De reacties zijn ook herkenbaar. "Allah akbar is een kreet die vooral wordt gebruikt in aanbidding en is prachtig"[1]. "Het gaat om terreur en niet over islam"[2]. Het is "anti-islamitisch"[3].

32000 aanslagen sinds 2001:

Deze naïviteit is al vaak dodelijk gebleken. Op www.terreurnieuws.com kunt u een overzicht zien van een aantal aanslagen en de overeenkomst is duidelijk. De overgrote meerderheid van alle aanslagen in de gehele wereld worden gepleegd door moslims. Sinds de aanslag in New York in 2001 zijn er meer dan 32000 aanslagen gepleegd door mensen die zichzelf als moslim identificeren en in naam van islam de aanslag pleegde[4].

Gedwongen diversiteit:

We weten inmiddels dat dader Sayfullo Saipov, een 29-jarige Oezbeek, met een 'diversiteitsvisum' in 2010 naar de Verenigde Staten verhuisde. President Trump reageerde met de volgende quote: "I have just ordered Homeland Security to step up our already Extreme Vetting Program. Being politically correct is fine, but not for this!"

Deze reactie zal door de veiligheidsdiensten als een fris geluid zijn ontvangen. Dit omdat, tegen alle politieke correcte utopische gedachten in, de feiten helder zijn en beleid formuleer je idealiter op basis van feiten en statistieken. Ook in Europa is het namelijk de diversiteitsdrift die ons continent gevaarlijker heeft gemaakt. Ik heb hier al eerder de culturele verschillen vermeld die aan de basis ligt van zowel onze uitnodigingen van dit gevaar, alsook de te voorspellen gevaren die we binnenhalen. Deze dodelijke diversiteitsdrift benoemen en op basis van feiten bijvoorbeeld Frans Timmermans tot de orde roepen is belangrijk. De gevolgen van de al dan niet bewuste ondermijning van Europa door figuren als Timmermans zal ons decennialang blijven achtervolgen.

Onze relatieve weerloosheid is ook iets waar we zo snel als mogelijk een eind aan moeten maken. Dat kan door bijvoorbeeld uw raads- en Kamerleden te bellen en mailen en hen op te roepen de wapenwet te herzien.

Imam Tawhidi:

Tegelijkertijd moeten we zien dat er zowel in de Verenigde Staten als Europa ook enorm veel moslims wonen die, tegen de fundamentalistische interpretatie in een eigen gereformeerde vorm van islam belijden. Een inspirerende stem van deze vorm van islam is Imam Tawhidi[5] . Een sjiitische Imam die dagelijks bezig is met, niet alleen het veroordelen van aanslagen, maar ook promoten van fundamentele (interpretatie)wijzigingen van islam om er zo een werkelijk vreedzame religie van te maken.

Steun strijdende bondgenoten:

Als integraal veiligheidskundige die is afgestudeerd op fundamentalistische islam zie ik uiteraard de problemen en zoals iedereen kan lezen ben ik ook niet te beroerd ze stevig te benoemen. Zelf naïef zijn door te denken dat we een probleem kunnen oplossen door hard te schreeuwen moeten we voorkomen. Denken dat we onze politiek leiders kunnen overhalen maatregelen te nemen door te schreeuwen ook. Het steunen van mannen en vrouwen die binnen de eigen gemeenschap met gevaar voor eigen leven strijden, is van groot belang en het vervreemden van die stemmen maakt hun strijd alleen maar moeilijker. Een combinatie van hard en zacht. Onze kracht laten zien in liefde voor de eigen cultuur en de bereidheid deze te verdedigen.


[1] https://www.youtube.com/watch?v=RD9WZ8Kwmp8

[2] https://edition.cnn.com/videos/us/2017/11/01/nypd-commissioner-not-about-islam-terror-suspect-ath-sot.wpix/video/playlists/new-york-truck-incident/

[3] https://www.youtube.com/watch?v=_m9Ld75deF0

[4] https://www.thereligionofpeace.com/

[5] https://imamtawhidi.com/about-imam-tawhidi/