UPDATE ALERT ISIS-verkenners in Amsterdam gespot

27-09-2018

Staat Europa een grote terreuraanslag te wachten? Met deze vraag kampen inlichtingendiensten nadat Ultrascan Humint vandaag de volgende update deelde:

AQ / ISIS-reizigers bezochten Amsterdam op 28, 29 en 30 september 2018. Dezelfde reizigers bezochten:
- Parijs op 3, 4 en 5 januari 2015
- Parijs op 11, 12 en 13 november 2015
- Barcelona op 1, 2 en 3 juli 2017
- enzovoort
Analyse van bezoeken door AQ / ISIS-reizigers, duiden op voorbereidingen voor multi-cel, multi-target en aanverwante aanvallen in de bezochte stad.
Met betrekking tot eerdere dreigingsmeldingen op basis van AQ / ISIS-reizigers, werden de aanvallen ofwel verstoord of vonden plaats binnen uren, dagen of weken na hun bezoeken.


Update 26, 28 en 30 september 2018 - Alert! - Onderschepte gecodeerde berichten en gecontroleerde gesprekken tijdens vergaderingen van leden van het (al-Qaida) ISIS-netwerk, noemden elementen van de coördinatie voor een hoog profiel terreuraanval in oktober 2018.

- Citaten uit opgenomen gesprekken--

"allal .. oktober is er een aanval op Amsterdam ... de beurs verliest 10% 6 miljard dollar, nee, Euro , het script zal worden gelezen uit Iran, het is al bekend wat Baghdadi zal zeggen als reactie op de aanval, met de nadruk op ons wereldwijde bereik ... ze zagen me nooit aankomen 

--- Unquote ---

Lopende Ultrascan HUMINT en analyse, met betrekking tot de hierboven genoemde Terror Alert, leverde de volgende informatie op:

- Abu Bakr al-Baghdadi de Kalief van de Islamitische Staat (ISIS) is in Iran en is er op gebrand om toe te slaan in Europa.

- Dat de doelstad Amsterdam voor internationaal georganiseerde criminaliteit (TOC) waardoor vervoer, accommodaties en wapens worden gefaciliteerd.


- doelen worden gekozen in overeenstemming met haar visie en missie, niet alleen vrezen door willekeurige moorden, maar ook gericht zijn op het kwetsen van de economie.


UPDATE 28-9-2018

Doelen worden gekozen in overeenstemming met zijn visie en missie, niet alleen het vestigen van angst door willekeurige moorden maar ook gericht op het kwetsen van de economie. Er wordt een schokgolf verwacht, die onder andere resulteert in een scherpe daling van 10% van de economie.


Staat Europa een grote terreuraanslag te wachten? Met deze vraag kampen inlichtingendiensten nadat Ultrascan Humint de volgende update deelde:


Update 26 september 2018 - Alert! - Onlangs onderschepte gecodeerde berichten en gecontroleerde gesprekken tussen leden van het (al-Qaeda) ISIS-netwerk noemden elementen voor de coördinatie voor een prominente terreuraanval in oktober 2018. - Lopende Ultrascan HUMINT onderzoeken en analyse, met betrekking tot de hierboven genoemde Terror Alert, levert het volgende op:

- Abu Bakr al-Baghdadi de Kalief van de Islamitische Staat (ISIS) is in Iran en is erop gebrand om (..) in Europa aan te vallen.

- Dat de doelstad gastheer is voor internationaal georganiseerde criminaliteit (TOC) waardoor vervoer, accommodaties en wapens worden gefaciliteerd.

- Doelen worden gekozen in overeenstemming met haar visie en missie, niet alleen zal er willekeurig worden gemoord, maar de aanslag zal ook gericht zijn op het kwetsen van de economie. 

- In een voorbereide verklaring van Baghdadi claimen ze de aanslag(en) en benadrukken ze het wereldwijde bereik van zijn macht.

Opvallend is dat de opeisingsboodschap zal worden verspreidt vanuit Iran. 

Dit bericht zal de komende dagen regelmatig worden aangevuld.