Was er geen bewijs dat er zich terroristen onder de vluchtelingen bevonden?

05-12-2017

Vorige week het bericht waarop we konden wachten. Er zijn vluchtelingen opgepakt die verdacht worden van terroristische misdaden gepleegd in Syrië[1]

Maar toch. 18 mei van 2015 zei Judith Sargentini nog dat er geen greintje bewijs was voor de stelling dat er IS-strijders naar Europa komen.[2] Haar tweet kreeg honderden retweets en ze kreeg breed bijval van vooral linksgeoriënteerd Nederland.

Wanneer we nu bijna tweeëneenhalf jaar later de score opmaken is duidelijk dat deze uitspraak in tweetvorm ofwel van een gigantische naïviteit getuigt ofwel een ondermijnende berekende leugen was.

In het eerste geval heeft mevrouw Sargentini laten zien dat zij ongeschikt is voor haar functie als EU parlementariër. Niet alleen de uitspraak zelf laat zien dat ze ongeïnformeerd is en een compleet gebrek heeft aan zelfs de meest fundamentele kennis van menselijk gedrag en de modus operandi van terroristische groeperingen. Ook laat ze in de uitspraak veel teveel haar eigen politiek ideologische denkbeelden prevaleren boven de bewijzen en toepassing van rede en logica en bijvoorbeeld de werkwijze van terroristische organisaties. Als voorbeeld was in ieder geval één van de aanslagplegers tijdens de aanslag op 13 november in Parijs een teruggekeerde strijder uit Syrië die ineens opdook.[3] Daarnaast was nog geen jaar ervoor een aanslag gepleegd door Mehdi Nemmouche die in ook 2014 uit Syrië was teruggekeerd. Intussen worden er elk jaar meerdere aanslagen gepleegd door mensen die zich hebben voorgedaan als vluchteling.

In het geval dat ze al wist van de dreiging en de uitspraak alsnog deed mag duidelijk zijn dat mevrouw Sargentini erop uit is de Europese samenleving volledig te ondermijnen. Daarbij is zij schijnbaar zelfs bereid het leven van alle mensen die zijn omgekomen bij aanslagen gepleegd, op te offeren, hetgeen bijzonder kwalijk mag worden genoemd.

Die gestoorde opofferingsgezindheid om te streven naar de globalistische utopie valt samen met de schizofrene pogingen om terreuraanslagen te minimaliseren. Dit zien we aan de draconische antiterreurmaatregelen die ons leven elke dag minder vrij maken. Van de extreme ondervraging door banken in het kader van de wet ter voorkoming van witwassen en financiering terrorisme, de sleepwet die al onze privégesprekken en handelingen op het internet beschikbaar maken tot de blokken beton die moeten voorkomen dat een terrorist op winkelend of kerstmarkt bezoekend publiek inrijdt en de vernederende ervaringen die we moeten ondergaan alvorens we in een vliegtuig mogen stappen. Allemaal zijn ze het gevolg van een agenda van globalisering en de introductie van cultureel-religieuze elementen waarvan keer op keer is aangetoond dat ze niet werken, onze samenleving ontwrichten en sociale cohesie verminderen.

Wanneer we zoeken naar een oplossing kunnen we naar de politiek kijken. Dat is voor hen een doel. Bijna in koor schreeuwen ze om meer beperkende maatregelen[4]. Wanneer u hen vertrouwt zult u bedrogen uitkomen. Wat ik gelukkig steeds vaker zie is dat er vanuit de samenleving zelf op 'grassroots' niveau weerstand geboden wordt. Steeds meer initiatieven worden er ontplooid om straat, wijk en zelfs provincie weerbaar te maken tegen de invloeden van buitenaf.

En het is dus uiteindelijk juist die druk van buiten die ons doet realiseren dat wat wij hebben kostbaar en het beschermen waard is. Iedereen kan daarbij een rol spelen. Kijk naar uw omgeving en welke invloed u kan uitoefenen. Wacht niet op een held uit politiek Den Haag maar ben zelf een held.


[1] https://www.terreurnieuws.com/l/syrische-vluchtelingen-in-nederland-aangehouden-voor-terrorisme/

[2] https://twitter.com/judithineuropa/status/600276891883417600?lang=nl

[3] https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/de-daders-van-de-aanslagen-wie-zijn-zij

[4] https://politiek.tpo.nl/2017/10/31/video-sybrand-buma-referendum-sleepwet-mij-gaat-veiligheid-altijd/